Het Oenstellingsgala bestaat uit een avondvullend programma:

De Alpenzusjes

Chantal en Kirsten zijn zelf twee feestnummers die ervan houden om samen de tent op z’n kop te zetten en er een feest van te maken . Niks is te Gek, met hun feestmuziek maken ze het publiek “Helemaal Dol” !
Hun eerste hit “Naar voren, naar achter” uitgebracht in 2011 is tot op de dag van vandaag één van de meest gedraaide platen in het uitgaansleven. De opvolger was de “Jungledans“ die op zijn beurt werd opgevolgd door de hitsingle “Hutje op de Hei“.
Na de hit “Kontebonke” wordt Nederland in 2014 in vervoering gebracht met een absoluut fabelachtig feestnummer:Hoemparapapa!
En wat te denken van de najaarsrelease in 2014? Het fantastische “Wienie Wienie“. Een gezellig liedje waarbij je absoluut niet stil kan blijven zitten of staan! Door dit liedje kom je helemaal in de stemming voor het feestseizoen van carnaval en après-ski en oktoberfest.
In 2016,2017,2018 en 2019 volgen de hits elkaar in hoog tempo op. Van Macho Hans tot Haka en van Klumpe Stumper tot Springwals, de dames staan altijd in de hoogste versnelling.

De Party FrieX

Tom Wilborts & Bart Coppens vormen sinds 2013 feestduo PartyfrieX. De uit Budel afkomstige Bart is sinds jaren een bekende verschijning in de plaatselijke carnavalswereld. Café eigenaar Tom pakt achter zijn bar regelmatig de microfoon. Op deze plaats komen ze op het idee om samen een carnavalsnummer uit te brengen. Hun debuutsingle ‘Allemaal Voor Jou’ is direct een knaller en sindsdien zetten ze vele café’s en feesttenten volledig op zijn kop. Nieuwe krakers volgen, zoals Elke Keer Hetzelfde, Deze Kroeg (Ya Ya Yippie), Meter Bier, 90’s Medley, Turbonaise, Leef Voor ’T Weekend. Hun carnavalssingle van 2017, John (Met Zijn Accordeon), haalt een 2e plaats als carnavalskraker. Voor hun single “Ik Moet Zuipen” zijn ze een samenwerking aangegaan met Schorre Chef. Mental Theo & Zany weten wel hoe ze een feestje moeten bouwen. Gooi je PartyfrieX ook nog in de mix dan weet je wat er komen gaat: Naar De Klote (Karnaval Festival 2019 Anthem)

De Halse Vedettenparade
Een parade van nummers van en door Halse carnavalgroepen en individuëlen.

Muzikale omlijsting door de Flippo’s

Opname in de Orde van het Hofmaarschalkenpaar Dimitri II en Chloe I samen met hun Mini’s Tano I en Illuna I

Aanstelling van het nieuwe Hofmaarschalkenpaar 2020.

Plaats van het gebeuren:
Campus Don Bosco
Lenniksesteenweg 2
1500 Halle

Kostprijs:
in voorverkoop: € 8  (verkrijgbaar bij de leden van de Orde)
aan de kassa: €10

Taxi Service
Laat je veilig en in stijl, naar en/of van het Galabal rijden met Taxi Blommaert: 02/356.45.52 – 0475/70.19.60

Of reserveer via hun website !

Vraag naar hun reductietarief voor het Oenstellingsgala !

Dresscode:
Galakledij

Radio Victoria Halle – 105.2 FM
Tijdens deze editie van het Oenstellingsgala, zal Radio Victoria een live uitzending verzorgen in teken van Carnavalitis met interviews en sfeerbeelden van de optredens.